Videoproductie

Videoproductie

Videografie is de afgelopen jaren onmisbaar geworden binnen contentmarketing. Alleen tekst is niet meer genoeg. De strekking luidt dan ook niet voor niets: “een beeld zegt meer dan 1000 woorden”. Door producten, je team en bijvoorbeeld evenementen door de lens vast te leggen creëer je een persoonlijke band met je doelgroep. Ze zien letterlijk met wie ze zakendoen en jij laat je expertise zien. Beeldmateriaal voor je website, social media of bijvoorbeeld online artikelen zorgen ook nog eens voor een hogere score in Google. Zo win jij van je concurrenten. Al deze voordelen zijn echter alleen van toepassing als je kwalitatief beeldmateriaal inzet. Daar helpen wij je graag bij. Van concept tot uitvoering!

Ik wil meer weten

Bedrijfsfilm

In een bedrijfsvideo vertellen we wat jouw bedrijf of organisatie doet en wat je kan betekenen voor de kijker. Samen zoeken we het snijvlak tussen wat jij wil vertellen en wat de doelgroep wil horen.

Videotestimonials

Een reviewvideo is mond-tot-mondreclame in videostijl, maar dan met een groot (online) bereik! Zo zorgen we ervoor dat jouw doelgroep overtuigd raakt van jouw product of dienst.

Instructievideo

De oplossing voor tijdrovende een-op-een kennisdeling. We brengen het proces in kaart en werken samen naar een heldere en zo tijdloos mogelijke instructiefilm.

Aftermovie

Jouw open dag, bedrijfsfeest, wedstrijd, beurs, prijsuitreiking of evenement vastgelegd in bewegend beeld. Niet alleen een mooie terugblik, maar ook meteen promotiemateriaal voor de volgende editie!

Social media video

Steel de show met de mooiste Instagram Reels, TikToks, Facebook- of LinkedIn-video's. Aansluitend bij jouw contentstrategie creëren we snackable content zodat jouw doelgroep wel móét stoppen met scrollen.

En nog veel meer...

Animaties, documentaires, multicameraregistraties, wervingsvideo's, achterdeschermenvideo's, commercials, promotievideo's, bedrijfsjournaals, salesvideo's, portretfilms, webseries... Voor iedere uitdaging hebben wij een specialist!