Diensten

Van strategie tot content

Wij bedenken, maken, evalueren en optimaliseren de beste content voor jouw merk. Content die uniek is, op maat gemaakt. Er bestaat namelijk geen recept dat voor iedere organisatie de beste smaak oplevert of een vorm waar je elk bedrijf in kunt gieten. Daarom werken wij van strategie tot uitvoering. In een strategische sessie ontdekken we eerst samen met jou wat de kern is van jullie merk, wat de belangrijkste contentpijlers zijn en hoe we daarover gaan communiceren. Zo zorgen wij daarna voor de beste content voor jou én je doelgroep. In beeld of tekst. Van nieuwsbrief tot merkfilm en van ijzersterke Insta-inhaker tot gepolijst persbericht. Of dit nou voor social media, je website of totaal iets anders is: wij zorgen voor content waardoor je doelgroep klant wordt en je bestaande klanten fan. Sterker nog: ambassadeur. Ben je er klaar voor om bij je klant in zicht te komen? Kijk hieronder wat we voor jou kunnen doen!

10.1

miljoen Nederlanders op Facebook

4.9

miljoen Nederlanders op Instagram

4.6

miljoen Nederlanders op LinkedIn

Jouw klant zit op social media

Ook jouw klant zit op Facebook, Instagram en/of LinkedIn. Zet jij deze kanalen al optimaal in voor jouw bedrijf?

Vertel het verhaal van jouw bedrijf

Wat maakt jouw bedrijf uniek? Social media biedt volop kansen. Onderscheid jij je al met kwalitatieve communicatie inzet?

Kies voor een expert

Wij zijn goed in ons vak, jij bent goed in jouw vak. Besteed je kostbare tijd nuttig en laat ons jou helpen met content.