Diensten

Van strategie tot content

Wij bedenken, maken, evalueren en optimaliseren de beste content voor jouw merk. Content die uniek is, op maat gemaakt. Er bestaat namelijk geen recept dat voor iedere organisatie de beste smaak oplevert of een vorm waar je elk bedrijf in kunt gieten. Daarom werken wij van strategie tot uitvoering. In een strategische sessie ontdekken we eerst samen met jou wat de kern is van jullie merk, wat de belangrijkste contentpijlers zijn en hoe we daarover gaan communiceren. Zo zorgen wij daarna voor de beste content voor jou én je doelgroep. In beeld of tekst. Van nieuwsbrief tot merkfilm en van ijzersterke Insta-inhaker tot gepolijst persbericht. Of dit nou voor social media, je website of totaal iets anders is: wij zorgen voor content waardoor je doelgroep klant wordt en je bestaande klanten fan. Sterker nog: ambassadeur. Ben je er klaar voor om bij je klant in zicht te komen? Kijk hieronder wat we voor jou kunnen doen!

Social Media Beheer

Met onze kennis zorgen we dat juist jij in zicht komt bij je doelgroep!

Merkstrategie

Voorkom dat iedereen zijn eigen interpretatie van jouw merk vormt.

Campagnes

Losse campagnes ter ondersteuning van jouw communicatiedoelstellingen.

Foto- en videografie

Met topkwaliteit beeld bij jouw klant in zicht.

Zij zijn al bij hun klant in zicht

Wat onze klanten zeggen

Jan de Waard

De Waard Makelaars & Taxateurs

Goed doordacht en professioneel! Wij hebben Skelte en zijn team benaderd om ons bedrijf te voorzien van nieuw beeldmateriaal, vanaf het eerste contact voelde het als een warm bad. De begeleiding van het offerte traject tot aan het eindproduct verliep vlekkeloos. Ik zou dit bedrijf dus echt aan kunnen raden!

Erwin Damberg

Founded in Friesland

Als programma manager van Founded in Friesland heb ik de samenwerking met Skelte en Klant in Zicht altijd als zeer waardevol ervaren. Door nauw met elkaar samen te werken leren we van elkaar en profiteren wij als organisatie van de kwaliteit van meerdere experts.

Wessel Kloosterman

Enie.nl

Al anderhalf jaar werken we op bijna alle gebieden rond beeldmateriaal samen met Klant in Zicht: portretfoto's, sfeerbeelden, foto's op daken en dronefoto's vanuit de lucht. Altijd is de kwaliteit bijzonder hoog, de samenwerking vlot, communicatie helder en zijn afspraken duidelijk. Klant in Zicht en zijn freelancers verdiepen zich in je organisatie en denken creatief mee voor een super resultaat.