Foto- en videografie

Fotografie en videografie

Foto- en videografie zijn de afgelopen jaren onmisbaar geworden binnen contentmarketing. Alleen tekst is niet meer genoeg en de strekking luidt dan ook niet voor niets: “een foto zegt meer dan 1000 woorden”. Door producten, je team en bijvoorbeeld evenementen door de lens vast te leggen op de gevoelige plaat creëer je een persoonlijke band met je doelgroep. Ze zien nu letterlijk met wie ze (in de toekomst) zakendoen en jij laat je expertise zien. Foto’s voor je website, social media of bijvoorbeeld online artikelen zorgen ook nog eens voor een hogere score in Google. Zo win jij van je concurrenten. Al deze voordelen zijn echter alleen van toepassing als je kwalitatief beeldmateriaal inzet. Daar helpen wij je graag bij. Van concept tot uitvoering!

Ik wil meer weten

Unieke kwaliteit

Onze beeldkunstenaars verstaan hun beroep. Dagelijks brengen we evenementen, dingen en mensen in beeld. We kennen we de beste hoeken en weten alles van lichtinval.

Jouw idee gevisualiseerd

Jouw wensen, planning en ideeën staan voorop. Uiteraard aangevuld met onze expertise. Zo komen we tot een eindproduct wat zo dicht mogelijk op jouw wens aansluit.

Social media proof

Social media is onze specialiteit. We staan er mee op en gaan er mee naar bed. Zo kijken onze social media experts ook altijd even mee naar jouw foto-opdracht of videoklus.

Alle benodigdheden in huis

Camera's, flitsen, batterijen, geheugenkaarten, objectieven, microfoons, gimbals, drones. Aan al onze benodigdheden en gadgets ligt het in ieder geval niet!

In alle omstandigheden

Een donkere dag, veel regen, bewolking of juist veel zonneschijn: wij kennen onze apparatuur vanbinnen en vanbuiten. Wij zijn niet zo snel van ons stuk te brengen.

Nabewerking & selectie

We selecteren de mooiste beelden en beschikken over de programma's, kennis en skills om ze fantastisch na te bewerken. Uiteraard kun je hier je wensen kenbaar maken.