Campagnes

Campagnes

Heb je een losse communicatie campagne nodig? Wij zorgen voor een enorme buzz rond jouw merk. Zodat de lancering van een nieuw product, een evenement of crowdfunding campagne een groot succes wordt. Klant in Zicht is gevestigd in Leeuwarden, maar uiteraard kunnen wij je ook buiten Friesland helpen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Ik wil meer weten

Campagnes met resultaat

Wij hebben veel ervaring en weten wat wel werkt en wat niet werkt op social media. Wij zetten al onze expertise in voor een optimaal resultaat van jouw campagne.

Voorkom geldverspilling

Ga je zelf aan de slag met adverteren op social media? Dan smijt je onbewust een hoop euro's over de balk. Door ons doelgericht campagne voeren wordt iedere euro zinvol gebruikt.

Advertenties door experts

Retargeting, look-a-likedoelgroepen, dynamische advertenties, Facebook-leadpagina's. Voor jou misschien onbegonnen werk, voor ons een 'walk in the park'.

Creatieve campagnes

Met wervende teksten, ondersteund met hoogwaardig foto- en videomateriaal, bereiken wij jouw doelgroep!

Fans converteren naar klant

Door een goed doordachte campagneopbouw binden we nieuwe fans aan je pagina en zorgen we ervoor dat zij uiteindelijk overgaan tot aankoop!

Uitgebreide rapportage

Wij monitoren constant het succes van jouw campagne en sturen bij waar nodig. Van iedere campagne ontvang je achteraf een uitgebreid overzicht van de resultaten.