Foto’s en Video’s

Fotografie en Videografie

Met fotografie en videografie brengen we jouw merk tot leven. Kwalitatief beeldmateriaal zorgt voor een unieke connectie met je klanten en helpt je een herkenbaar merk te bouwen. Onze professionele fotografen en videografen stemmen het beeldmateriaal af op de huisstijl en doelgroep van jouw bedrijf. Een aftermovie, fotoreportage, strakke animatievideo of contentshoot. Ons is niets te gek! Klant in Zicht is gevestigd in Leeuwarden, maar uiteraard kunnen wij je ook buiten Friesland helpen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Ik wil meer weten

Unieke kwaliteit

Onze beeldkunstenaars verstaan hun beroep. Dagelijks brengen we evenementen, dingen en mensen in beeld. We kennen we de beste hoeken en weten alles van lichtinval.

Jouw idee gevisualiseerd

Jouw wensen, planning en idee├źn staan voorop. Uiteraard aangevuld met onze expertise. Zo komen we tot een eindproduct wat zo dicht mogelijk op jouw wens aansluit.

Social media proof

Social media is onze specialiteit. We staan er mee op en gaan er mee naar bed. Zo kijken onze social media experts ook altijd even mee naar jouw foto-opdracht of videoklus.

Alle benodigdheden in huis

Camera's, flitsen, batterijen, geheugenkaarten, objectieven, microfoons, gimbals, drones. Aan al onze benodigdheden en gadgets ligt het in ieder geval niet!

In alle omstandigheden

Een donkere dag, veel regen, bewolking of juist veel zonneschijn: wij kennen onze apparatuur vanbinnen en vanbuiten. Wij zijn niet zo snel van ons stuk te brengen.

Nabewerking & selectie

We selecteren de mooiste beelden en beschikken over de programma's, kennis en skills om ze fantastisch na te bewerken. Uiteraard kun je hier je wensen kenbaar maken.